Contact Deutsch English

Opleidingen

Opleidingen

Opleidingen


In opleiding tot Lifeguard!

Lifeguard wordt je niet zomaar! Als lifeguard kun je verschillende diploma's behalen. Het eerste jaar dat je lid wordt begin je aan de opleiding tot junior lifeguard. Deze opleiding is in één zomer af te ronden, als je voldoende aanwezig bent en voldoende inzet toont. Als junior lifeguard kan je inhet tweede jaar opgeleid worden tot lifeguard! 

 

Varen en rijden

Als strandreddingsbrigade hebben wij beschikking over verschillende vaar- en voertuigen. Om ervoor te zorgen dat iedereen op elk moment met al onze lifeguards gered kan worden moeten we ervoor zorgen dat je hier goed mee om kan gaan. Dit middels verschillende opleidingen. Zo word je bij ons eerst opstapper om vervolgens zelf schipper of chauffeur te worden!

 

EHBO

Het verlenen van eerste hulp is na het voorkomen van de verdrinkingsdood een belangrijke taak van de lifeguards. Dit kan zijn bij een klein ongeval, zoals een snee in de voet maar ook bij botbreuken, een onderkoeling of een zonnesteek. Een EHBO-diploma is dan ook vereist om lifeguard te worden. Je kunt je EHBO-diploma ook binnen onze vereniging halen!

slim naar
het strand
lifeguard
worden?
contact
opnemen
Weer

het weer 03-12


Water

Getij & temperatuur 03-12

7 graden

Hoog water

uur
uur
Laag water

uur
uur